Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Νέα ήττα εντός έδρας για τον Ερμή - Λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Μαργιορίδη

Άλλη μια ήττα γνώρισε ο Ερμής στο γήπεδό του, αυτή τη φορά από την ομάδα της Τρίγλιας που μέχρι στιγμής πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, με σκορ 0-2. Αυτό που προβλημάτισε ήταν περισσότερο η κακή εμφάνιση και όχι τόσο η ήττα, γεγονός που έφερε εξελίξεις στην ομάδα, καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Μαργιορίδη.  
Μετά την καλύτερη φετινή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Μακεδονικό, όπου θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη, η ομάδα του Αμυνταίου πραγματοποίησε την Κυριακή την χειρότερη φετινή, καθώς οι παίχτες δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να γίνουν ιδιαίτερα δημιουργικοί, έχοντας σοβαρά προβλήματα στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της ομάδας, αλλά και πολλά αμυντικά λάθη. Ο Κώστας Μαργιορίδης ξεκίνησε τον αγώνα με διαφορετικό σχήμα και σύστημα (ο Λεωνίδας Ηλιάδης ήταν στον πάγκο) προσπαθώντας να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του αντιπάλου, κάτι το οποίο όμως δεν του «βγήκε» όπως φάνηκε από το τελικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα της Τρίγλιας μπήκε δυναμικά στον αγώνα, έπαιξε κυριαρχικό επιθετικό ποδόσφαιρο, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί και τα αρκετά αμυντικά λάθη των γηπεδούχων, χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει την μεγάλη φάση στο πρώτο ημίχρονο.  Στην επανάληψη ήρθε σχετικά γρήγορα το γκολ, όταν στο 53’ μετά από εξαιρετική μπαλιά στην καρδιά της άμυνας, ο Γιάννης Ντούγκα βγήκε μόνος του απέναντι στον Στόικο, πλασάροντας πάνω από τον πορτιέρο του Ερμή, έγραψε το 0-1. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έμοιαζαν πιο εύκολα για τους Χαλκιδικιώτες , καθώς παρόλο που προσπάθησε να ανέβει ο Ερμής, δεν κατάφερε να γίνει δημιουργικός. Έτσι στο 85’ ο Πάλας με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (αμφισβητήθηκε έντονα η απόφαση του διαιτητή) διπλασίασε τα τέρματα για την Τρίγλια, η οποία έφυγε νικήτρια με 0-2 και ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Ερμής, δεν κατάφερε να δημιουργήσει καμία ευκαιρία, έως το 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, όπου ο Θεοδουλίδης με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Μαργιορίδης): Στόικος, Γιορετζίδης, Πιρίτζαους (59’ Ηλιάδης), Σιδηρόπουλος, Γκάρας, Ανδρονικίδης (90’ Τσολάκης), Χαμαλίδης (55’ Παπαθανασίου), Αμαραντίδης, Τσορλίνης, Θεοδουλίδης, Αθανασιάδης (73’ Βλαδίκας).
ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Γεωργάδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Μενεγκάλι, Σγουρής, Μιλκούδης, Καρατζάογλου, Σουάνης (86’ Κεχαγιάς), Σαρβανίδης, Σταυρόπουλος (75’ Σπάσιτς), Ντούγκα (89’ Χότζα), Λιόνης (64’ Πάλας).



* Η ομάδα της Τρίγλιας, παρόλο που είναι «νεοφώτιστη» στην κατηγορία, διαθέτει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές με εμπειρία από τις μεγάλες κατηγορίες, όπως ο Σουάνης που αγωνίστηκε πολλά χρόνια στην Superleague κυρίως με την Ξάνθη, ο Λιόνης που αγωνίστηκε στον Άρη (όπως και ο Στέφανος Σπάσιτς), αλλά και ο Σταυρόπουλος, μέχρι πέρσι παίχτης του Απόλλωνα Καλαμαριάς.


** Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. του Ερμή Αμυνταίου, όπου και πάρθηκε η απόφαση για την λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Μαργιορίδη. Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή, ένα «σοκ» όπως λέμε στο ποδόσφαιρο για να αλλάξει ρώτα, καθώς τις πρώτες εφτά αγωνιστικές παραμένει χωρίς νίκη. Ο Ερμής βρίσκεται πλεόν στην αναζήτηση νέου προπονητή, που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.