Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Δήλωση παραίτησης του Νίκου Νταμπίζα, η οποία δεν έγινε δεκτή. Συνεχίζει κανονικά στον πάγκο του Ερμή

Ο αποκλεισμός στο κύπελλο της ΕΠΣ Φλώρινας, για τον Ερμή Αμυνταίου, είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του προπονητή της ομάδας.
Αναλυτικά η δήλωση-παραίτησης του προπονητή του Ερμή Αμυνταίου, Στέλιο Νταμπίζα: “Με την παρούσα θέλω να δηλώσω την παραίτηση μου από την θέση του προπονητή του ΕΡΜΉ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ. Θέλω να διαβεβαιώσω πως αυτούς τους -σχεδόν- 4 μήνες που βρέθηκα στον πάγκο της ομάδας προσπάθησα όσο αυτό ήταν δυνατόν να βελτιώσω την εικόνα της ομάδας παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συγκυρίες
Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές και συνεργάτες μου για την συνεργασία και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Με όλους θέλω πολύ να συνεργαστώ και στο μέλλον υπό άλλες συνθήκες. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την σημερινή εμφάνιση και την απώλεια του μοναδικού στόχου της ομάδας (Κύπελλο ΕΠΣ ΦΛΏΡΙΝΑΣ). Ο ΕΡΜΗΣ είναι μια ιστορική ομάδα και είμαι σίγουρος πως γρήγορα θα ξαναβρεί τον δρόμο του!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΤΑΜΠΊΖΑΣ”

 
Η απάντηση του Δ.Σ. του Ερμή Αμυνταίου
Από την πρώτη στιγμή η παραίτηση του προπονητή Νταμπίζα Στέλιου δεν έγινε δεκτή από το ΔΣ.
Πιστεύουμε - άλλωστε ήταν από την αρχή ένας από τους λόγους της επιλογής του - ότι είναι ο πλέον κατάλληλος προπονητής ώστε, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να επαναφέρουμε άμεσα τον ΕΡΜΗ στις μεγαλύτερες κατηγορίες.
Κατόπιν συζητήσεων η λύση βρέθηκε και συνεχίζουμε με όραμα για το μέλλον.