Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΟ Κουφαλίων αυτή τη φορά κόντρα στον Ερμή Αμυνταίου, με 1-0! (e-koufalia.gr)

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΠΑΟ Κουφαλίων αυτή τη φορά κόντρα στον Ερμή Αμυνταίου. Η ομάδα του Ηλία Στογιάννη δεν το βάζει κάτω και δείχνει αποφασισμένη να κυνηγήσει το όνειρο της παραμονής στην κατηγορία.

Πολλά λάθη με τις οργανωμένες επιθετικές προσπάθειες να γίνονται με δυσκολία. Παρόλο αυτά το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και υπήρξαν κάποιες καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν ώστε να μπουν περισσότερα γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα εκρηκτικό τελευταίο 20 λεπτο όταν και κυριάρχησαν, πίεσαν και δημιούργησαν κάποιες σημαντικές φάσεις. Ήταν και το σημείο που οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να μένουν από δυνάμεις καθώς μέχρι τότε στεκόταν αρκετά καλά στο γήπεδο και μάλιστα ήταν αυτοί που είχαν χάσει την μεγαλύτερη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ. Το χρυσό γκολ για τους κυανόλευκους πέτυχε ο Γολιδόπουλος με ωραίο σουτ λίγο πριν το τέλος του αγώνα!

ΠΑΟ Κουφαλίων (Ηλίας Στογιάννης): Κανδυλάπτης, Μπάλιος, Μαργαρίτης, Κοντσίδης, Ανδρέου, Τσακίρης, Χατζής, Αποστολίδης, Κωνσταντινίδης, Γιαννουπλάκης, Συμεωνίδης. Έπαιξαν ακόμα: Γολιδόπουλος, Χαριζάνης, Αβραμίδης, Λαζαρίδης.
Ερμής Αμυνταίου (Στέλιος Νταμπίζας): Ηλιόπουλος, Ανδρονικίδης, Δονές, Πιριτζάνης, Χαμαλίδης, Αμαραντίδης, Αθανασιάδης, Θεοδουλίδης, Χαιτίδης, Ηλιάδης, Τσορλίνης. Έπαιξαν ακόμα: Μαρκόπουλος, Τσολάκης.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
https://vimeo.com/313000380